Welkom op de site van Pop Linguistics!

Mijn naam is Milan Verwers. Ik ben de oprichter, eigenaar en enige werknemer van deze eenmanszaak. Ik ben met Pop Linguistics begonnen om bedrijven te helpen hun bereik te vergroten. Marketing is mijn sterkste punt dankzij mijn creativiteit, grote woordenschat en vlotte pen. Naast het nodige vertaal- en revisiewerk ben ik namelijk ook nog op een andere manier met taal bezig. Ik lees graag Nederlandse kranten, en dan vooral de columns en opiniestukken, want daar vind je de zeldzame en vaak vergeten woorden en uitdrukkingen. Maar deze eetlust voor nieuwe woordenschat probeer ik ook te stillen met 'gewone' artikelen. Zo blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen over de hele wereld.

 

Ik vertaal overigens ook graag financiële teksten. Sinds mijn eerste les economie op de middelbare school ben ik al gefascineerd door het economisch systeem. Dankzij deze achtergrond kan ik heel goed economisch getinte of financiële teksten vertalen. Ik heb me voornamelijk gespecialiseerd in teksten over de beurs, zoals kwartaalrapporten van investeringsmaatschappijen of vermogensbeheerders, maar ik help u ook graag met andere financiële teksten.

 

Eerlijk gezegd houd ik gewoon van taal in het algemeen. Ze zeggen dat als je van je werk houdt, je nooit hoeft te werken. Het ziet ernaar uit dat ik voor altijd werkloos blijf.